CykelVasan

CykelVasan arrangeras av Vasaloppet i augusti varje år sedan 2009. Arrangemanget har vuxit från 2 000 deltagare först året till 12 000 deltagare 2013 och blivit Sveriges största cykellopp på mountainbike.

CykelVasan går av stapeln den 16 augusti i år och vänder sig både till motionärer och elit. Loppet är fördelat på tre distanser, 30, 45 och 90 km. Startplats är samma som för vinterns Vasalopp, sedan är banstreckningen lite annorlunda men loppet går ändå i klassisk Vasalopps-anda och passerar genom alla de kända Vasaloppskontrollerna; Smågan, Mångsbodarna, Risberg, Evertsberg, Oxberg, Hökberg och Eldris.

De kortare loppen går av stapeln den 15 augusti och startar i Oxberg.  

cykelvasan 

Vi finns med dig under hela loppet – från start till mål!

Tvåhjulsmästarna har medverkat under CykelVasan sedan starten 2009 och är utvalda serviceleverantörer – något vi är väldigt stolta över. 

Under CykelVasan så finns kunnig personal från Tvåhjulsmästarna på plats ute längs hela banan om du skulle behöva hjälp eller serva din cykel.

Vi finns även på plats vid starten i Sälen och Oxberg med s.k. "nödbutiker" där du hittar det nödvändigaste för att kunna ta dig igenom loppet!  

 


vasa_knapp

Läs mer om CykelVasan på Vasaloppets officiella hemsida

 

vi_kan_service_cv_699x208

CV hjalm

CV-dack