Solid cykelförsäkring

Vid köp av cykel hos Tvåhjulsmästarna ingår alltid 3 månaders gratis stöldförsäkring!


3 månaders skydd om tjuven är framme!

Att cykla är bra på många sätt – det är billigt, miljövänligt och bra för hälsan. Tyvärr är risken att din cykel stjäls relativt stor. Enligt Brottsförebygganderådet (BRÅ) stjäls det mer än 70 000 cyklar varje år. För den cykelägare som blir bestulen innebär det inte bara frustration och irritation, utan även kostnader. Solid Försäkring har tagit fram ett bra stöldskydd till din nya cykel. Skyddet som ingår helt kostnadsfritt i 3 månader omfattar självriskeliminering och stöldskyddsregistrering.

Självriskeliminering
Din hemförsäkring täcker själva cykelstölden men även om cykeln är relativt ny och fullvärdet ersätts är det alltid en självrisk som ska betalas. Med den cykelförsäkring du nu fått betalar Solid Försäkring självrisken upp till 10 000 kronor. Förutsättningen för att få ersättning är att din hemförsäkring täcker stölden och att du köper en cykel av samma, eller likvärdig, modell hos den cykelhandlare där du köpt cykeln som blivit stulen.

Stöldskyddsregistrering
Din nya cykel är märkt med Solid Försäkrings stöldskyddsdekal och är registrerad i vårt cykelregister som är Sveriges största stöldskyddsregister. Även cykelns ramnummer är registrerat vilket gör att vi kan spåra cykeln även om stöldskyddsdekalen är borttagen. Vårt cykelregister är det polisen söker i när de får in en upphittad cykel.


Mer om Solids försäkringar:

CYKEL / Produktfaktablad inklusive för- och efterköpsinformation

 

solid-forsakring-logo-cmyk.png