Om Tvåhjulsmästarna

TVÅHJULSMÄSTARNA – HÄR STARTAR CYKELÄVENTYRET
Tvåhjulsmästarna bildades 1999 och är idag Sveriges största servande fackhandelskedja inom cykel med mångårig erfarenhet. Idag finns vi på hela 52 platser i landet – från Boden i norr till Trelleborg i söder. Hos oss prioriterar vi professionell cykelservice och produkter av hög kvalitet och funktion, vilket vi vet bidrar till nöjda kunder och ett miljömedvetet tänk i det långa loppet.  

BUTIKER MED LOKAL NÄRVARO
Butikerna som ingår under Tvåhjulsmästarnas paraply är egenägda och innehar sitt lokala namn. Du kanske känner till Cykelaffären i Färjestaden? Connys Cykel i Vetlanda? Eller Cykelcentralen i Kristianstad? Detta gör oss unika då vi kan ge dig som kund vad en kedjas stordriftsfördelar innebär men samtidigt också behålla den lokala cykelbutikens kompetens och omsorg. Sortimentet i butikerna kan därmed variera beroende på inriktning och geografiskt läge.   

SERVICE – ÅRET RUNT 
Den största gemensamma nämnaren för Tvåhjulsmästarnas butiker är att samtliga innehar professionella serviceverkstäder som håller öppet året runt – En trygghetsgaranti för dig som kund och för oss handlare. Hos oss går säkerheten alltid först och därför levererar vi alltid din nya cykel monterad och inställd efter just dig och dina behov. Det är vad vi kallar; Säker och körklar. 


Varför handla hos Tvåhjulsmästarna? 

-Tillgång till serviceverkstad på din lokala ort – Året runt
-Vägledning och provkörning för att hitta rätt cykelmodell
-Cykeln inställd och anpassad efter dig och dina behov
-Cykeln monterad och kontrollerad av servicetekniker

Dessutom erbjuder vi alltid:

•3 månaders gratis stöldskyddsförsäkring
•Servicegaranti och alltid fri första service vid köp av cykel hos oss
•Räntefria betalningsalternativ

 

saker&korklar.png